Coaching

Ready for you!

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan sta ik klaar om jou te helpen als persoon en team nóg meer in je kracht te staan. Zo weet ik er alles van hoe je een succesvol bedrijf start en runt en heb ik het voorrecht gehad 7 teams op te zetten voor zowel onze eigen als andere bedrijven en verschillende organisaties. Mag ik jou verder helpen? Bekijk hier de opties:

kom vooruit!

Het begon allemaal met een frietzaak …

In 2015 startte ik samen met mijn man Wouter een frietzaak. Binnen no-time wonnen we een landelijke friettest. Het geheim van deze succesvolle onderneming? Investeren in een goed team. Later hielp ik andere ondernemers en organisaties met het opzetten van gebalanceerde teams waarbij iedereen in zijn kracht staat.
In de tijd dat mijn man en ik de frietzaak runden, bleven we in ontwikkeling. Toen mijn man voorstelde om samen een visionboard te maken, was ik in eerste instantie niet zo enthousiast. Maar wat gebeurde er? Binnen een jaar was alles wat ik op mijn vision board had gezet waar geworden. Toen anderen dit hoorden vroegen ze of ik hen wilde helpen bij het visualiseren van hun dromen, waardoor mijn coaching bedrijf Reveal Your Dreams ontstond.
Naast mijn ervaring met het bouwen van teams en individuele coaching ben ik gecertificeerd 7LIFE trainer. 7LIFE is een ontwikkelmodel dat door een uitgebreide scan inzicht geeft in de zeven verschillende communicatietypes, welke unieke stijl bij jou past en hoe je dit om kan zetten tot jouw kracht.

Met mijn praktijkervaring en 7LIFE certificering help ik jou of je team graag verder.

Martin Koornstra

Recensies

“Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van grote uitdagingen.  Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze organisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

Martin Koornstra