Samen Sterk Masterclass

Kom samen naar de Samen Sterk Masterclass en verdiep jullie relatie. Of het nu gaat om een zakelijke relatie, vriendschap of de relatie met je partner.

 • Wie? Mensen die hun onderlinge band willen verbeteren en meer inzicht willen krijgen in hun gezamenlijke en persoonlijke kracht en valkuilen
 • Wat? 7LIFE-assessment, persoonlijke analyse van jouw leiderschapskwaliteiten, manieren om de onderlinge samenwerking en band te versterken, ruimte om samen de uitslag te bespreken, tools om mee te nemen naar de praktijk.
 • Waarom? Om jullie relatie en samenwerking te verbeteren en inzicht te krijgen in wat jullie uniek maakt als individu en koppel.
Masterclass Larissa van der Haar
Investering: 275 euro p.p. (excl. btw zakelijk, incl. btw voor particulieren)
Neem contact op voor meer informatie.

De Samen Sterk Masterclass is gericht op het versterken van allerlei soorten relaties: zakelijk, vriendschappelijk of je partner. Tijdens deze strategiesessie werk je samen aan het versterken van jullie band. De sessie is positief ingestoken en richt zich op het ontdekken van manieren waarop jullie, ondanks verschillen en conflicten, samen kunnen groeien en elkaar kunnen versterken. Via een assessment krijg je nieuwe inzichten in jezelf en de ander, wat leidt tot een beter begrip en de mogelijkheid om met een frisse blik naar jullie relatie en toekomst te kijken. Samen gaan jullie sterker verder.

Op de dag van de masterclass verzamelen we ons met een groep van ongeveer 1o koppels op een fijne locatie in Ermelo. Tijdens de dag is er catering aanwezig incl. koffie, thee, wat lekkers en lunch.

Op de dag van de masterclass starten we met het evalueren van het 7LIFE-assessment. Met de kennis van het assessment word je verder toegerust in jouw unieke kwaliteiten, maar ook in het herkennen en inzetten van kwaliteiten en valkuilen bij de ander. Zo kunnen jullie met een frisse blik op de toekomst kijken naar jullie doelen. Tijdens de masterclass kan je vragen stellen aan Larissa en is er ruimte om casussen in te brengen. Daarnaast heb je ruimte om samen door te praten over de uitslagen.

Twijfel je nog? Dit is waarom de masterclass iets is voor jou:

 • Ontdek jullie unieke communicatiestijlen
 • Krijg nieuwe inzichten waardoor je de ander beter kan begrijpen
 • Leer hoe jullie elkaar kunnen helpen in het behalen van gezamenlijke en persoonlijke doelen.
 • Beperk ziekteverzuim en personeelsverloop zo veel mogelijk.

 

Investering: 275 euro p.p. (excl. btw zakelijk, incl. btw voor particulieren). Neem contact op voor meer informatie.

Wat is een 7LIFE-assessment?
Dit gevalideerde assessment geeft jou inzicht in jouw leiderschapskwaliteiten (en valkuilen). Ontdek door het 7LIFE-assessment:

 • Jouw unieke communicatiestijl, zodat je deze krachtig kunt inzetten in werk en relaties.
 • Jouw beste leermethode, om energie te krijgen en begrip te creëren voor verschillen in leerstijlen.
 • Hoe je omgaat met verandering, voorbereid zijn op veranderende situaties en een veerkrachtige werkomgeving creëren.
 •  
  Allereerst maak je een scan. Op de dag van de Masterclass krijg je jouw persoonlijke uitslag, meer informatie over jouw resultaten en inzicht in de andere communicatiestijlen.
   
  Bedenker en ontwerper van het 7LIFE-assessment Maroesja van der Pols vertelt je meer over het assessment in de video!

  “Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van groteuitdagingen. Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze rganisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

  Richard en Martine Santing

  Martin Koornstra

  - Oprichter Royal Mission