Samen Sterk Sessie

Tijdens een strategiesessie met Larissa van der Haar ontdek jullie:

  • Wat jullie unieke kwaliteiten (en valkuilen) zijn
  • Hoe jullie elkaar kunnen aanvullen, versterken en opbouwen
  • Welke richting jullie samen in willen slaan en hoe jullie daarin stappen kunnen zetten
Investering: samen voor 750 euro (excl. btw zakelijk, incl. btw voor particulieren)

De Samen Sterk Sessie richt zich zoals de naam al zegt op het versterken van relaties. Of het nu gaat om zakelijke-, vriendschappelijke- of een gezinsrelatie: aan de hand van deze strategiesessie ga je samen sterker verder. De sessie heeft een positieve insteek en gaat op zoek naar hoe jullie, ondanks verschillen en conflicten, samen door kunnen en elkaar juist kunnen versterken en opbouwen. Door het assessment krijg je nieuwe inzichten in hoe je zelf en de ander in elkaar zit. Zo ontstaat er een nieuw begrip en de mogelijkheid om met een frisse blik te kijken naar jullie relatie de toekomst.

Voor de sessie maak je thuis het assessment. Na het maken van de scan ben je van harte welkom in Ermelo om de resultaten samen te analyseren en bespreken. Herken je jezelf en de ander in de uitslag? Kan je voorbeelden noemen van situaties waarin eigenschappen naar voren komen? En hoe kan je elkaar helpen, uitdagen en versterken? Hoe kan je met de kennis die je nu hebt anders omgaan met conflicten en verschillen in de toekomst? Dit zijn een aantal vragen die naar voren komen in het gesprek. En last but not least geniet je samen van een heerlijke lunch na de sessie om met zijn tweeën nog even door te praten over het resultaat. Zo is deze sessie niet alleen een investering in jullie relatie, maar ook meteen een leuk uitje!

Na de sessie is het mogelijk om een afspraak te maken voor een terugkoppeling.

Investering: samen voor 750 euro (excl. BTW zakelijk, incl. BTW voor particulieren)

Wat is een 7LIFE-assessment?

Dit gevalideerde assessment geeft jou inzicht in jouw leiderschapskwaliteiten (en valkuilen). Ontdek door het 7LIFE-assessment:

  1. Jouw unieke communicatiestijl, zodat je deze krachtig kunt inzetten in werk en relaties.
  1. Jouw beste leermethode, om energie te krijgen en begrip te creëren voor verschillen in leerstijlen.
  2. Hoe je omgaat met verandering, voorbereid zijn op veranderende situaties en een veerkrachtige werkomgeving creëren.

Allereerst maak je een scan, vervolgens bespreek je deze resultaten met Larissa. Na het afnemen van de scan is er een optie om een follow-up gesprek te plannen om na te praten over de resultaten, verder te kijken naar de toekomst of de doelen te evalueren die je hebt opgesteld.

Bedenker en ontwerper van het 7LIFE-assessment Maroesja van der Pols vertelt je meer over het assessment in de video!

“Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van groteuitdagingen. Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze rganisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

Richard en Martine Santing

Martin Koornstra

- Oprichter Royal Mission