Strategiesessie

Tijdens een strategiesessie met Larissa van der Haar ontdek jij:

  • Waar jij je als leider op wil richten
  • Hoe je dat het beste aan kan pakken
  • Wat en bovenal wie je daarvoor nodig hebt

Investering: 645 euro (excl. BTW zakelijk, incl. BTW voor particulieren)

Een strategiesessie geeft richting aan jouw leiderschap in jouw huidige situatie en richt zich op de toekomst.

Maar hoe ziet zo’n dag er precies uit? Voor de sessie ben je van harte welkom in Ermelo, waar we allereerst het 7LIFE-assessment die je vooraf thuis hebt ingevuld bespreken. Na het assessment kijken we verder naar je situatie. We gaan op zoek naar richting. Dit kan zijn voor het starten van een nieuw bedrijf, organisatie of initiatief. We kijken naar wat en bovenal wie jij nodig hebt om je heen. Samen denken we na over hoe we jouw kwaliteiten de juiste manier in kunnen zetten in de praktijk en hoe je daarbij het beste om kan gaan met je valkuilen. Na deze dag kan je weer fris verder en met zekerheid en zelfkennis gaan staan in jouw leiderschap om zo anderen ook weer op te bouwen.

Wat is een 7LIFE-assessment?

Dit gevalideerde assessment geeft jou inzicht in jouw leiderschapskwaliteiten (en valkuilen). Ontdek door het 7LIFE-assessment:

  1. Jouw unieke communicatiestijl, zodat je deze krachtig kunt inzetten in werk en relaties.
  2. Jouw beste leermethode, om energie te krijgen en begrip te creëren voor verschillen in leerstijlen.
  3. Hoe je omgaat met verandering, voorbereid zijn op veranderende situaties en een veerkrachtige werkomgeving creëren.

Allereerst maak je een scan, vervolgens bespreek je deze resultaten met Larissa. Na het afnemen van de scan is er een optie om een follow-up gesprek te plannen om na te praten over de resultaten, verder te kijken naar de toekomst of de doelen te evalueren die je hebt opgesteld.

Bedenker en ontwerper van het 7LIFE-assessment Maroesja van der Pols vertelt je meer over het assessment in de video!

“Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van groteuitdagingen. Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze rganisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

Richard en Martine Santing

Martin Koornstra

- Oprichter Royal Mission