Talentscan

Wat is een 7 LIFE Talentscan?

Hierbij ga je ontdekken waar je unieke kracht ligt. Factoren zoals ‘de juiste omgeving’, ‘(organisatie)cultuur’ en ‘motivatie’ zijn bijvoorbeeld essentieel om hierachter te komen. Met de 7Life Talentscan krijg je inzichtelijk waar jouw kwaliteiten liggen en hoe die het beste tot uiting komen. Je gaat met deze Talentscan ontdekken:

  • Wat je talenten zijn en waar jij in uitblinkt
  • Wat je op dit moment in de weg zit om je talenten volledig te kunnen inzetten, of wat ze juist afremt op dit moment.
  • Wat voor werk of functie er het beste bij je profiel past en waar jij het beste tot je recht zal komen; hier gaan we samen achter komen aan de hand van de resultaten van deze scan.

Investering: 375 euro (excl. BTW)

Inclusief
– 7 Life assesment
– Talentscan
– 1,5 uur live coaching

Zit jij in een transitie fase en ben je toe aan iets nieuws? Je wil die volgende stap, maar weet niet goed wat dit dan moet zijn. Of loop je leeg van het werk wat je nu doet en voel je dat je nu toch echt keuzes moet gaan maken die gaan zorgen voor verandering. Je wil weer het gevoel hebben dat je leeft en plezier hebt in de dingen die je doet, dan is de talenten scan wat voor jou.

Maar hoe ziet zo’n traject er precies uit? Als eerste krijg je een link per mail waarin je een 7 LIFE assessment doet. Hier ben je zo’n 1-1,5 uur mee bezig om in te vullen. Vervolgens ga ik met jou de resultaten bespreken en met je kijken hoe je huidige situatie is. Vervolgens bekijken we welke stappen je kunt zetten om die volgende fase in te gaan van verandering. Met mijn ervaring met het opzetten van meerdere bedrijven, teams leiden, en mijn passie om mensen het beste tot zijn recht te laten komen, weet ik naast de uitslag van de scan, heel snel hoe je in beweging kunt komen de goeie richting op. Ik ga je helpen om oude patronen te doorbreken en samen te ontdekken wat voor moois er voor je ligt en hoe je dit in beweging kunt krijgen.

Ik zie er naar uit om dit avontuur met je aan te gaan en samen te ontdekken wat jouw volgende stap is.

Als je na deze talentenscan nog een follow up wilt kan dit. Je kunt dan een losse sessie boeken na de talentscan sessie van €125,euro voor 1 uur coaching. Je kunt dit ook later aanvragen via contact@larissavanderhaar.nl. Deze losse coach sessies zijn alleen voor de mensen die al een talentscan hebben gedaan bij mij.

Wat is een 7LIFE talentscan?

1. Als eerst maak je een 7LIFE assessment en uit dit rapport worden 7 verschillende communicatiestijlen gemeten. Eén of twee van deze stijlen zijn kenmerkend voor jou, die scoor je dus het hoogst. De andere stijlen heb je ook gewoon ter beschikking. Voor deze andere stijlen moet je waarschijnlijk wat meer moeite voor doen, of heb je wat meer oefening voor nodig.

2. Met jouw 7LIFE rapport kan je dus ook zien wat je nog niet (of minder) ontdekt hebt over jezelf. Waar je dus nog in kunt groeien, als je dat wilt.

3. De Talentscan is een verdieping op jouw 7Life-scan. Met de scan ga je met de opgedane zelfkennis jezelf verder ontwikkelen. Je leert wat nodig is voor persoonlijke groei en gaat ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je dit het beste kunt inzetten.
Allereerst maak je het 7 LIFE assessment online, vervolgens bespreek je deze resultaten live met Larissa. Na het afnemen van de Talentscan sessie is er een optie om een follow-up gesprek te plannen om na te praten over de resultaten, verder te kijken naar de toekomst of de doelen te evalueren die je hebt opgesteld.

Bedenker en ontwerper van het 7LIFE-assessment Maroesja van der Pols vertelt je meer over het assessment in de video!

“Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van grote uitdagingen. Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze organisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

Richard en Martine Santing

Martin Koornstra

- Oprichter Royal Mission