Teamleiders Masterclass

Leer in de Teamleiders Masterclass jouw unieke leiderschapskwaliteiten benutten voor een topteam, effectieve communicatie en het overwinnen van obstakels.

 

  • Wie? Mensen die een team leiden/aansturen of deze ambitie hebben.
  • Wat? 7LIFE-assessment, persoonlijke analyse van jouw leiderschapskwaliteiten, methoden of mensen te motiveren en een positieve sfeer neer te zetten, bespreken van casussen, tools om mee te nemen naar de praktijk.
  • Waarom? Gezond leiderschap heeft een positieve impact en voorkomt problemen en moeilijkheden binnen jouw team.
Masterclass Larissa van der Haar
Investering: 275 euro p.p. (excl. btw zakelijk, incl. btw voor particulieren)

Een opbouwende sfeer, balans, minder verloop, saamhorigheid, openheid, veiligheid; dit zijn zomaar een aantal dingen die een team fijn maken om deel van uit te maken. Maar hoe stuur je als leider aan op een topteam? Als leider heb je het voorrecht om in levens te investeren en kan jouw leiderschap een enorme impact hebben op anderen, zowel positief als negatief. Tijdens de masterclass leer jij hoe jij met jouw unieke leiderschapskwaliteiten anderen aanstuurt door faith, leadership en impact. Hoe communiceer je graag? En hoe komt de ander echt bij jou binnen? Wat motiveert je? En waar loop je in vast? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar we verder op ingaan tijdens de masterclass.

Opzet
De Masterclass bestaat uit één dag waarin je krachtig wordt toegerust in je leiderschap. Ontvang uitleg over jouw scanresultaten, leiderschapskwaliteiten en valkuilen, en krijg nieuwe tools en tips om je team naar een hoger niveau te tillen en een positieve werkomgeving te creëren waarin mensen graag willen werken.

Op de dag van de Masterclass verzamelen we ons met een groep van 20 à 25 personen op een fijne locatie in Ermelo. Tijdens de dag is er catering aanwezig incl. koffie, thee, wat lekkers en lunch.

Ochtend:
’s Ochtends starten we met het evalueren van het 7LIFE-assessment. Met de kennis van het assessment word je verder toegerust in jouw unieke kwaliteiten, maar ook in het herkennen en inzetten van kwaliteiten en valkuilen bij anderen. Zo kan jij een topteam bouwen, aansturen en onderhouden.

Middag:
In de middag gaan we verder aan de slag met de theorie en praktijk van leiderschap. Zo ontdek je onder andere hoe je zorgt voor een veilige sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt, hoe je met je team omgaat als het net lekker loopt en hoe je ziekteverzuim en veel verloop zo veel mogelijk kunt beperken. Tijdens de sessies is er ruimte voor het bespreken van casussen uit de praktijk.

Twijfel je nog? Dit is waarom de masterclass iets is voor jou:
– Ontdek jouw unieke communicatiestijl en leer hoe je deze het beste kunt inzetten voor je team.
– Creëer een veilige werksfeer waarin iedereen tot zijn recht komt.
– Leer hoe je effectief omgaat met een goedlopend team.
– Beperk ziekteverzuim en personeelsverloop zo veel mogelijk.

Wat is een 7LIFE-assessment?
Dit gevalideerde assessment geeft jou inzicht in jouw leiderschapskwaliteiten (en valkuilen). Ontdek door het 7LIFE-assessment:
1. Jouw unieke communicatiestijl, zodat je deze krachtig kunt inzetten in werk en relaties.
2. Jouw beste leermethode, om energie te krijgen en begrip te creëren voor verschillen in leerstijlen.
3. Hoe je omgaat met verandering, voorbereid zijn op veranderende situaties en een veerkrachtige werkomgeving creëren.

Allereerst maak je een scan. Op de dag van de Masterclass krijg je jouw persoonlijke uitslag, meer informatie over jouw resultaten en inzicht in de andere communicatiestijlen.

Bedenker en ontwerper van het 7LIFE-assessment Maroesja van der Pols vertelt je meer over het assessment in de video!

— video —

“Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van groteuitdagingen. Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze rganisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

Richard en Martine Santing

Martin Koornstra

- Oprichter Royal Mission