Vrouwen met impact boost

Je houdt van actie en bent op zoek naar nieuwe ervaringen, maar je vraagt je af hoe je deze verlangens kunt realiseren. Er zijn veel factoren die van invloed zijn, zoals het seizoen waarin je je bevindt, je relatiestatus, gezinsomstandigheden en levenservaringen. Het is makkelijk om te denken dat je omgeving zich moet aanpassen aan jouw werk, maar ik geloof dat je werk en carrière zich moeten aanpassen aan het seizoen van je leven.

Welk seizoen van het leven bevind jij je momenteel in? Ben je tevreden met hoe je leven nu is, of verlang je naar een volgende stap? Als je op zoek bent naar meer duidelijkheid en richting, dan kan ik je helpen met behulp van de officieel gevalideerde 7LIFE scan. Deze scan zal je inzicht geven in jouw unieke krachten en hoe je jouw impact op de wereld kunt vergroten.

Na de scan zal ik persoonlijk met jou in gesprek gaan om de resultaten te bespreken en je te begeleiden bij het nemen van de volgende stappen. Ik ben er om je te helpen en samen kunnen we jouw potentieel ontketenen.

Ontdek door deze boost:

  • Waar jouw kracht ligt als leider en wat het beste bij je past door middel van de 7 Life scan.
  • In welk seizoen je je bevindt en welke er voor je ligt om gerichte stappen te zetten.
  • Waar je tijd en energie naartoe gaat en waar je prioriteiten liggen.
  • Hoe je obstakels kunt verwijderen om zo effectiever en efficiënter te werken.
  • Wat je nodig hebt om je dromen te realiseren en de volgende stap in je carrière te zetten.

 

Wat houdt een 7LIFE-scan in?

Kosten: € 499,-

 

Dit is een gevalideerd assessment. Door de scan leer je meer over de volgende 3 dingen:

1. Jouw unieke communicatie stijl.
Kom achter het antwoord op de vragen: Wanneer komt iemand bij jou binnen? Wanneer ervaar jij een samenwerking als positief? Wat voor effect dit heeft op de ander? En hoe kan je jouw unieke stijl zo krachtig mogelijk kan inzetten in je werk en andere relaties?

2. Wat voor jou de beste manier is om te leren en jezelf te ontwikkelen.
Want nee niet iedereen leert het beste om met zijn neus de boeken in te duiken, maar door te spiegelen, of juist te doen en zijn zoveel manieren, maar wat is die van jou/jullie? Laat je niet in een hokje plaatsen en ontdek wat bij jou past, zodat jij er energie van krijgt in plaats van energie langzaam laat weglopen. En dat is goed voor de ander om te weten, zodat er begrip is voor de verschillen die er zijn.

3. Hoe jij omgaat met verandering.
Want ja, daar heb je natuurlijk altijd mee te maken in een samenwerking. Maar hoe makkelijk vinden jullie dit? en wat voor effect heeft dit op jullie samenwerking?

“Het is een eer om woorden te geven aan het karakter en de kwaliteiten van Larissa. Ze is een vrouw die bewezen heeft sterker te worden in tijden van groteuitdagingen. Haar daadkracht en moed hebben haar gevormd tot een krachtig leider, een wijze coach en een inspirerend voorbeeld. Binnen onze rganisatie Royal Mission zie ik de impact van de wijze waarop ze jongeren, mentoren en trainers uitdaagt en helpt om te groeien. Ik ben zo blij dat ze nu de stap zet naar een eigen platform om zo helemaal te gaan voor de roeping op haar leven.”

Richard en Martine Santing

Martin Koornstra

- Oprichter Royal Mission