Werkrelatieboost

Je bent op zoek naar hulp bij het verbeteren van de samenwerking binnen jouw team. Het is duidelijk dat er communicatieproblemen zijn en je vraagt je af waar de knelpunten precies liggen en hoe je deze kunt oplossen.

Door de 7 Life scan kan ik jullie precies vertellen waar jullie kracht ligt, maar ook waar jullie alarm signalen zitten in jullie samenwerking. Als je elkaars verschillen gaat omarmen en goed weet wat jij voor waarde kan leveren en waar juist de kracht ligt van de ander, dan zal je na deze sessie al gelijk resultaat zien in de samenwerking.

Ik ben er om jou en je team te begeleiden bij deze verandering en om ervoor te zorgen dat jullie direct resultaat zullen zien na onze sessie. Wil je meer weten over mijn aanpak en wat de resultaten zijn van een sessie met mij? Neem gerust contact met mij op, ik sta voor je klaar.

DOOR DEZE BOOST:

  • Ontvang je inzicht in jullie werkrelatie
  • Overwin je obstakels die jullie in de weg hebben gezeten
  • Ervaar je meer begrip voor de ander en voor jezelf
  • Verbeter je jullie samenwerking met praktische en direct toepasbare tips en tools

 

Wat houdt een 7LIFE-scan in?

Dit is een gevalideerd assessment. Door de scan leer je meer over de volgende 3 dingen:

1. Jouw unieke communicatie stijl.
Kom achter het antwoord op de vragen: Wanneer komt iemand bij jou binnen? Wanneer ervaar jij een samenwerking als positief? Wat voor effect dit heeft op de ander? En hoe kan je jouw unieke stijl zo krachtig mogelijk kan inzetten in je werk en andere relaties?

2. Wat voor jou de beste manier is om te leren en jezelf te ontwikkelen.
Want nee niet iedereen leert het beste om met zijn neus de boeken in te duiken, maar door te spiegelen, of juist te doen en zijn zoveel manieren, maar wat is die van jou/jullie? Laat je niet in een hokje plaatsen en ontdek wat bij jou past, zodat jij er energie van krijgt in plaats van energie langzaam laat weglopen. En dat is goed voor de ander om te weten, zodat er begrip is voor de verschillen die er zijn.

3. Hoe jij omgaat met verandering.
Want ja, daar heb je natuurlijk altijd mee te maken in een samenwerking. Maar hoe makkelijk vinden jullie dit? en wat voor effect heeft dit op jullie samenwerking?
“Larissa is een warme en sprankelende persoonlijkheid. Ze heeft de gave om visie
te vertalen naar concreet handelen en zo mensen in hun kracht te zetten. Het is een
voorrecht om met haar samen te werken.”
Richard en Martine Santing

Richard en Martine Santinge

- Voorgangersechtpaar Evangeliegemeente Ermelo