Over

About me

Mijn naam is Larissa van der Haar – vrouw, moeder, inspirator, spreker en coach. In de afgelopen acht jaar heb ik zeven verschillende teams opgezet voor eigen bedrijven, andere organisaties en een kerk. Bij het opzetten van de teams ontdekte ik dat leiders een grote invloed hebben op hoe de sfeer is binnen het bedrijf of de organisatie. Maar ook wat voor verantwoordelijk je hebt om de ander te laten groeien en ruimte te geven voor wat God in hen heeft gelegd. Daarnaast is het belangrijk om kennis te hebben van onze kwaliteiten.

Zelf ben ik een echte strateeg, pionier en verbinder. Ik houd ervan om mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Daarnaast heb ik een goed inzicht in wat wel of juist niet kan werken en denk ik graag mee in oplossingen. Ik ben niet bang om advies te geven, maar ben ook vol compassie en bewogenheid. Ieder mens is uniek, iedere leider is uniek. En juist daar ligt de kracht van teams en leiderschap.

Wanneer we ons geloof betrekken in ons leiderschap geloof ik dat we een echt verschil maken. Als christenen volgen we Jezus’ voorbeeld, maar doen we dat ook op het gebied van leiderschap? Hij investeerde naast Zijn onderwijs aan de menigte in een specifiek aantal mensen die dicht bij hem stonden – de twaalf discipelen. Wat ons als leiders vandaag de dag inspireert om persoonlijk te investeren in mensen en hen liefde te tonen zoals Jezus deed. Voor een grote groep staan is leuk, maar de meeste impact heb je op de mensen waar je nauw mee samenwerkt.

Aan de andere kant kunnen we helaas allemaal wel een voorbeeld bedenken in ons leven waar verkeerd leiderschap schade heeft aangebracht in onze persoonlijke levens of de levens van anderen. Ik geloof dat leiders in de positie zijn positief verandering te brengen wanneer zij goed begrijpen hoe zij – en anderen – uniek gemaakt zijn. Het is hun verantwoordelijkheid om uit de ander te halen wat erin zit en niet aan de ander voorbij te gaan in het bereiken van hun doelen. Betrek mensen niet alleen in je missie op basis van één gebed of ‘goed gevoel’, maar kijk wat God in de ander heeft gestopt om een opbouwende situatie te creëren waarin we als lichaam samenwerken en ieder deel tot zijn recht komt. Daarom geloof ik dat het goed is om leiders toe te rusten, bewust te maken van hun persoonlijke eigenschappen en in hun kracht te zetten.

Geloof jij dat ook?

Zet de volgende stap in het versterken van jouw leiderschap door een Strategiesessie of de Samen Sterk Sessie

Over - Larissa van der Haar

Wij steunen!

Met ons bedrijf ondersteunen we instanties en die zich inzetten voor prostituees. Good to know, want als je met ons samenwerkt, werkt dit weer door in onze ondersteuning naar goede instanties!

CHRISTELIJK-VROUWENMAGAZINE-7-SESTRA-MAMA-9789464250695-1

In Sestra mama

In het magazine ‘Sestra mama’ heb ik recent een interview gehouden. Mooi leesvoer als je mij beter wilt leren kennen! Lees het interview via onderstaande link, of koop het
magazine in de winkel.

contact

Heb je vragen? Vul dit onderstaande formulier in,
en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.