Over

About me

Mijn naam is Larissa van der Haar en ik ben een ondernemer en coach die gelooft dat je kunt staan in je kracht en Gods plan kunt volgen, ongeacht waar je vandaan komt of wat je achtergrond is.

Mijn eigen reis als ondernemer begon toen ik een frietzaak startte met mijn man en zwager. Ik zei mijn baan bij het Leger des Heils op om aan een nieuw avontuur te beginnen. Na het succesvol runnen van de frietzaak, ontdekte ik mijn passie voor het coachen van anderen (individueel en in teamverband) en hen te helpen hun volle potentieel te bereiken.

Toen mijn man voorstelde om een vision board te maken was ik in eerste instantie niet heel enthousiast. Maar uiteindelijk opende het mijn ogen voor de kracht van visualisatie en het stellen van doelen. Sindsdien heb ik mijn eigen vision boards gemaakt en heb ik anderen geleerd hoe ze dit kunnen gebruiken om hun dromen te verwezenlijken. Ondanks dat het visualiseren van de toekomst heel krachtig is, geloof ik dat je daar alleen gaat komen als je je ook richt op het nu. Wat is je kracht nú? Hoe kan je dat inzetten? Wat heeft God je nu toevertrouwd?

Als inspirator en coach is mijn missie om anderen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en te groeien in hun persoonlijke en professionele leven. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om te slagen en zichzelf te overtreffen, en ik ben er om te helpen dat potentieel te ontdekken en te benutten. Met een achtergrond als hulpverlener, coach bij bijbelscholen en het opzetten van hele diverse bedrijven en gecertificeerd 7LIFE trainer , heb ik de tools en expertise om anderen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Bij alles wat ik doe, staat mijn geloof centraal. Ik ben ervan overtuigt dat God in ons allemaal iets unieks heeft gelegd en dat het volgen van zijn leiding ons steeds weer naar nieuwe plekken, grotere hoogtes, en onze mate van invloed zal toenemen samen met Hem. Een groot avontuur waarin je zij aan zij met Hem mag groeien, maar ook mag vallen en opstaan en weer verder groeien. Want elke leider maakt dingen mee, maar de vraag is: Hoe reageren we? Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om anderen te helpen hun eigen weg te vinden en ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen op jouw reis naar succes en vervulling!

Over - Larissa van der Haar

Wij steunen!

Met ons bedrijf ondersteunen we instanties en die zich inzetten voor prostituees. Good to know, want als je met ons samenwerkt, werkt dit weer door in onze ondersteuning naar goede instanties!

CHRISTELIJK-VROUWENMAGAZINE-7-SESTRA-MAMA-9789464250695-1

In Sestra mama

In het magazine ‘Sestra mama’ heb ik recent een interview gehouden. Mooi leesvoer als je mij beter wilt leren kennen! Lees het interview via onderstaande link, of koop het
magazine in de winkel.

contact

Heb je vragen? Vul dit onderstaande formulier in,
en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.